NAJAVA: Prezentacija pilot-projekta makete Jura, prijatelj djece

 Ove srijede, 29. rujna s početkom u 9.30 sati, povodom obilježavanja Dana policije, kod dječjeg vrtića Ciciban u ulici Oktavijana Augusta u Sisku, policijski službenici promovirati

Ove srijede, 29. rujna s početkom u 9.30 sati, povodom obilježavanja Dana policije, kod dječjeg vrtića Ciciban u ulici Oktavijana Augusta u Sisku, policijski službenici promovirati će pilot-projekt makete Jura, prijatelj djece.

Provodeći aktivnosti iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa te kako bi što bolje utjecali i djelovali na naše vozače da budu pažljiviji u prometu te smanje i prilagode brzinu kretanja svojih vozila, posebice u zonama vrtića i škola, a ponukani dobrim iskustvima korištenja makete “kartonskih policajaca“, policijski službenici za nadzor i planiranje prevencije ove Policijske uprave dali su izraditi maketu „Jura-prijatelj djece“.

Ime ovoj maketi dala su upravo djeca dječjeg vrtića Ciciban, a svrha postavljanja makete uz prometnice prvenstveno je preventivnog karaktera, kako bi se u što većoj mjeri smanjio broj prometnih nesreća na našim prometnicama, naročito onih s najtežim posljedicama.

Molimo predstavnike medija da prigodno medijski poprate ovu prezentaciju.



Stranica