Policija na Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici

Slika PU_SiM/Vijesti/2010/infoTocka.jpg

U sklopu projekta Policija u zajednici, tijekom ovogodišnje Kestenijade koja se u Hrvatskoj Kostajnici održavala 9. i 10. listopada, Policijska postaja 

Foto:  PP Hrv. Kostajnica

U sklopu projekta Policija u zajednici, tijekom ovogodišnje Kestenijade koja se u Hrvatskoj Kostajnici održavala 9. i 10. listopada, Policijska postaja Hrvatska Kostajnica predstavila se svojom policijskom Info-točkom.

Na njoj su bili izloženi razni edukativni materijali (brošure, letci, upute, plakati) namijenjeni upravo građanima, tj. posjetiteljima kako bi se mogli upoznati s radom policije u segmentu prevencije kaznenih djela, prekršaja te raznim preventivnim akcijama koje policija kontinuirano provodi, poput: Manje oružja-manje tragedija, Poštujte naše znakove, Trgovina ljudima, Opasnosti zlouporabe opojnih sredstava, Policija u zajednici i sl. 

Jednako tako ovdje su građani mogli vidjeti izloženu opremu i uređaje kojima se policija koristi u svom radu.

Cilj postavljanja ove info-točke svakako je nastojanje da se u što većoj mjeri poboljšaju kontakti i suradnja policije s građana, što bi u budućnosti moglo doprinijeti boljem i učinkovitijem zajedničkom odnosu, naročito u rješavanju određenih negativnih aspekta u zajednici. 



Stranica