Teške krađe

Tijekom vikenda, 23./24. listopada na Trgu kralja Tomislava u Kutini nepoznati je počinitelj nasilno ušao u kiosk, u unutrašnjosti provalio metalni sef i ukrao oko 

Tijekom vikenda, 23./24. listopada na Trgu kralja Tomislava u Kutini nepoznati je počinitelj nasilno ušao u kiosk, u unutrašnjosti provalio metalni sef i ukrao oko 1 050 kutija raznih cigareta. Odgovorna osoba štetu procjenjuje na oko 18 tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem ove teške krađe. 

Policiji u Kutini prijavljena je provala u automobil parkiran na parkiralištu pokraj groblja u Popovači. Tamo je nepoznati počinitelj u nedjelju, 24. listopada oko podneva provalio vozačeva i suvozačeva vrata te iz automobila slatinskih registracijskih oznaka ukrao torbicu vlasništvo 58-godišnje žene u kojoj su se nalazili dokumenti, novac i mobitel.           

Tijekom dana, 22. listopada nepoznati je počinitelj u Novom Pračnu, Grad Sisak, razbio staklo na ulaznim vratima, ušao u kuću i ispreturao stvari po ormarima, ali ništa nije ukrao.

Pokušaj provale zabilježen je i u skladištu rezervnih dijelova poduzeća u Ulici Marijana Cvetkovića u Sisku. Tamo je  nepoznati počinitelj u nedjelju oko 23 sata na tačke i dvoja ručno izrađena kolica natovario više rezervnih metalnih dijelova te krenuo prema otvorenim vratima skladišta, nakon čega se, ostavivši ukradene predmete, iz nepoznatih razloga udaljio.



Stranica