Dvije teške krađe i jedna krađa

Policija u Kutini traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom noći, 25./26. listopada na auto cesti Bregana – Bajakovo 

Policija u Kutini traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom noći, 25./26. listopada na auto cesti Bregana - Bajakovo, u mjestu Potok, Općina Popovača, na benzinskoj postaji iščupao telefonske kablove na vanjskoj strani objekta i pokušao onesposobiti alarm, a zatim razbio staklo izloga i iz unutrašnjosti ukrao oko 700 kutija cigareta ukupne vrijednosti oko 13 tisuća kuna. Protiv počinitelja ove teške krađe podnesena je kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Glina proveli su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjim maloljetnikom iz Gline za kojega je utvrđeno da je prije desetak dana u Ulici Hrvatskog proljeća u Glini, preko terase i otvora vrata na kojemu nije postavljena stolarija, ušao u kuću vlasništvo 47-godišnje žene i u prizemlju otvorio ulazna vrata drugom 15-godišnjaku s kojim je iz kuće ukrao komplet alata (gedore). Protiv obojice je zbog teške krađe podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.  

U proteklih tjedan dana u mjestu Osekovo, Općina Popovača, u Lonjskim polju je nepoznati počinitelj skinuo i ukrao oko 400 hrastovih letvi koji su služile kao ograda ribičkog odmarališta. Odgovorna osoba, od koje je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, štetu procjenjuje na oko 4 tisuća kuna.



Stranica