Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata       

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Siska te po jedno na području Novske, Petrinje, Gline i Gvozda.

Počinjene su po dvije teške krađe, krađe i prijevare te po jedna prijetnja, nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo krađe iz Zakona o energiji.

   

 JAVNIRED I MIR

Javni red i mir narušen je u jednom  slučaju i to u ugostiteljskom objektu u mjestu Bestača, Grad Novska, gdje je 33-godišnji mještanin bezrazložno fizički napao 43-godišnjeg muškarca s područja Sunje. Protiv napadača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

  

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska, Kutine, Petrinje i Gvozda.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv pet počinitelja, a četvorica su uhićena i dovedena na prekršajni sud. 

 

 PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Kutine i jedna na području Siska.

U nesrećama na kutinskom području lakše su ozlijeđene dvije osobe i to 84-godišnji vozač osobnog automobila i 18-godišnja pješakinja, dok je u prometnoj nesreći u Sisku nastala samo materijalna šteta.

Sudionici ovih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola, a nisu zabilježeni ni bjegovi s mjesta nesreća.



Stranica