Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata       

 

KRIMINALITET   

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Petrinje te jedno na području Hrvatske Kostajnice.

Počinjena su dva kaznena djela izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude te po jedna zlouporaba opojnih droga, teška krađa, krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.   

 

JAVNI RED I MIR

Javni red i mir narušen je u jednom slučaju i to na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Šenoinoj ulici u Petrinji gdje su se rano jutros verbalno i fizički sukobila četvorica Petrinjaca (stari 17, 22, 24 i 25 godina). Svi su bili pod utjecajem alkohola u koncentracijama između 0,23 i 1,94 promila, a u sukobu je lakše ozlijeđen 25-godišnji mladić. Protiv sve četvorice će zbog narušavanja javnog reda i mira biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

           

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju obiteljskog nasilja, počinjenom na području Petrinje gdje je 48-godišnji muškarac fizički napao svoju 45-godišnju suprugu. Uhićen je i doveden na prekršajni sud. 

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće i to na području Kutine i Novske. Stradavanja osoba u ovim nesrećama nije bilo, već su za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

Kod sudionika ovih nesreća nije utvrđena alkoholiziranost, niti su zabilježeni bjegovi s mjesta nesreća.



Stranica