Sisak: Kradljivci uhvaćeni na djelu

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopoldesna.jpg

Tijekom noći, 27./28. listopada na Trgu republike u Sisku, na željezničkom kolodvoru, dvojica Siščana stara 28 i 25 godina te 36-godišnja Siščanka s industrijskog 

Foto:  Ilustracija

Tijekom noći, 27./28. listopada na željezničkom kolodvoru na Trgu republike u Sisku, dvojica Siščana stara 28 i 25 godina te 36-godišnja Siščanka, s industrijskog kolosijeka ukrali su dvije tračnice dužine oko 195 centimetara i presjekli oko 36 metara neugrađenog bakrenog kabla. Potom su ukradene stvari utovarili u vozilo sisačkih registracijskih oznaka, a u odvoženju su ih spriječili policijski službenici koji su ih zatekli i uhitili. Odgovorna osoba, od koje je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je ova trojka tijekom iste noći u Ulici Mije Goričkog u Sisku razbila duplo staklo na ulaznim vratima trgovine mješovitom robom te su ukrali 120 kutija raznih cigareta. Pretragom  njihovog vozila cigarete su pronađene i oduzete, a zbog ove teške krađe također su kazneno prijavljeni.



Stranica