Dvije krađe i jedna teška krađa

Policijski službenici Policijske postaje Sunja tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je jučer, 8. studenoga u prijepodnevnim satima, na parkiralištu ispred trgovine 

Od 6. do 8. studenoga počinjena je teška krađa provaljivanjem u trgovinu u ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku iz koje je nepoznata osoba otuđila samo mali iznos.                 

Sisačkoj policiji jučer je prijavljena krađa počinjena prošlog četvrtka, 4. studenoga u trgovini odjevnih predmeta u Rimskoj ulici u Sisku. Tamo je nepoznata osoba iskoristila nepažnju prodavačice te s vješalica ukrala žensku kožnu jaknu i muško vuneno odijelo, ukupne vrijednosti 4.225 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Sunja tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je jučer, 8. studenoga u prijepodnevnim satima, na parkiralištu ispred trgovine u ulici Matije Gupca u Sunji, iz torbice koju je 45-godišnja žena ostavila na sjedištu otključanog osobnog automobila, ukrao 1.600 kuna. Od neoprezne žene zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.



Stranica