Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su sva počinili poznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata       

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su sva počinili poznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Sunje, Novske, Petrinje i Gvozda.

Počinjeno je šest prijetnji te po jedna tjelesna ozljeda, nasilničko ponašanje u obitelji i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira koja su vikom i galamom na području Siska i Kutine počinila dva počinitelja.

Muškarac koji je na području Siska narušavao javni red i mir bio je pod utjecajem alkohola od 2,58 promila te je zbog opasnosti od daljnjeg remećenja javnog reda i mira zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Proteklog dana policijski službenici su intervenirali u dva slučaja obiteljskog nasilja, počinjena na području Gvozda i Gline.

Oba počinitelja su bila pod utjecajem alkohola te je jedan uhićen i doveden na prekršajni sud, dok je drugi zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća s materijalnom štetom i to dvije na području Petrinje te po jedna na području Siska, Kutine, Novske i Hrvatske Kostajnice.

U prometnoj nesreći u Sisku utvrđena je alkoholiziranost vozača osobnog automobila od 2,36 promila, dok bjegova s mjesta nesreća nije bilo.



Stranica