Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata.

  

KRIMINALITET         

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Novske te po jedno na području Kutine i Petrinje.

Počinjene su četiri krađe, po dvije prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedno razbojstvo, teška krađa i kazneno djelo krađe po Zakonu o energiji.

 

JAVNI RED I MIR 

Javni red i mir narušen je u jednom slučaju i to u Sisku, gdje su se na ulici najprije verbalno, a potom i fizički sukobila dva Zagrepčana, ali niti jedan nije ozlijeđen. Protiv obojice će biti podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u tri slučaja obiteljskog nasilja i to u dva na području Novske te jednom na području Hrvatske Kostajnice.

Počinila su ih tri počinitelja, od kojih dva alkoholizirana i to u koncentracijama od 2,44 i 2,22 promila.

Dva počinitelja su uhićena i uz optužne prijedloge biti će dovedeni nadležnim prekršajnim sudovima, dok je jedan počinitelj zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodila samo jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to u Sisku, a sudionici ove nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola.



Stranica