Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata.

  

KRIMINALITET         

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, po dva na području Sunje i Dvora te jedno na području Gline.

Počinjeno je pet krađa te po jedna teška tjelesna ozljeda, teška krađa, prijetnja i kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVNI RED I MIR 

Proteklog dana nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira.

  

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u tri slučaja obiteljskog nasilja, dva na području Petrinje te jednom na području Siska.

Počinilo ih je pet počinitelja, od kojih dva alkoholizirana u koncentracijama od 2,23 i 1,57 promila (na području Siska i Petrinje).

Jedan počinitelj je uhićen i uz optužni prijedlog biti će doveden nadležnom prekršajnom sudu, dok je jedan počinitelj zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće na područjima Siska, Petrinje, Novske i Gvozda, a za posljedicu su imale samo materijalnu štetu.

Alkoholiziranost je utvrđena kod jednog sudionika i to vozača teretnog automobila koji je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila skrivio prometnu nesreću u Sisku.

Za vozačem koji je izazvao prometnu nesreću na području Novske, a potom pobjegao, još se traga. 



Stranica