Četiri krađe

S četvrtka na petak, 25./26. studenoga u Ulici Hrvatskog proljeća u Dvoru nepoznati je počinitelj u krugu poduzeća iskopao kanal oko trafostanice i iz njega ukrao

S četvrtka na petak, 25./26. studenoga u Ulici Hrvatskog proljeća u Dvoru nepoznati je počinitelj u krugu poduzeća iskopao kanal oko trafostanice i iz njega ukrao neutvrđenu količinu električnih kablova. Odgovorna osoba oštećenog poduzeća štetu procjenjuje na oko 2 tisuće kuna te je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

 

Policija u Novskoj traga za nepoznatim počiniteljem koji je s četvrtka na petak, 25./26. studenog na otvorenom zemljišnom posjedu u Rudarskoj ulici u Lipovljanima s nezaključanog osobnog automobila demontirao i ukrao alternator, alnaser, bosch pumpu i grijače, a iz nezaključane kamp kučice oko 300 kilograma aluminijske žice. Od  45-godišnjeg vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava.

 

U subotu, 27. studenog u poslijepodnevnim satima, u trgovačkom centru u Sisačkoj ulici u Popovači nepoznati je počinitelj na neutvrđeni način iz novčanika  53-godišnje mještanke ukrao bankovnu karticu. Potom je s ukradenom karticom na nekoliko bankomata podignut novac te je 53-godišnjakinja ovom krađom oštećena za oko 4 900 kuna.

 

Glinska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u srijedu, 24. studenog u mjestu Brezovo Polje, Grad Glina, iz ograđenog pašnjaka ukrao kravu i time vlasnika oštetio za oko 9 tisuća kuna.



Stranica