Obiteljska nasilja

Slika PU_SiM/vijesti/2010/nasiljeUobitelji.jpg

Sisačka policija je u subotu, 27. studenog uhitila i prekršajnom sudu dovela 40-godišnjeg muškarca koji je u kući u Prelošćici, pod utjecajem alkohola

Foto: Ilustracija

Sisačka policija je u subotu, 27. studenog uhitila i prekršajnom sudu dovela 40-godišnjeg muškarca koji je u kući u Prelošćici, pod utjecajem alkohola od 2,78 promila, verbalno i fizički napao 36-godišnju nevjenčanu suprugu, ali ju nije ozlijedio.

 

Na području Petrinje toga je dana zbog obiteljskog nasilja uhićena te nakon otrježnjenja u nedjelju, 28. studenog prekršajnom sudu dovedena žena stara 45 godina, koja je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila verbalno napadala svog 43-godišnjeg supruga.

 

Jučer, 28. studenog na području Hrvatske Kostajnice uhićen je i prekršajnom sudu doveden 44-godišnji muškarac koji je pod utjecajem alkohola od 2,07 promila verbalno i fizički napao svoju 35-godišnju suprugu koja je također bila pod utjecajem alkohola i to u koncentraciji od 0,89 promila, ali u ovom događaju ona nije zadobila ozljede.

 

Kutinska policija je jučer, 28. studenog do otrježnjenja zadržala 55-godišnjeg mještanina Kutine koji se pod utjecajem alkohola od 1,78 promila verbalno i fizički sukobio sa svojim 23-godišnjim sinom koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,01 promila. Oni nisu ozlijeđeni, a policija će protiv obojice nadležnom prekršajnom sudu podnijeti optužni prijedlog.



Stranica