Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po dva na području Kutine, Petrinje i Gvozda, a po jedno na području  Gline i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je šest krađa, po tri teške krađe i prijetnje te po jedno kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, prijevare i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVN IRED I MIR

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno od vidno alkoholiziranog počinitelja koji je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike prilikom njihovog postupanja po obiteljskom nasilju u Petrinji.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Petrinje, Dvora i Gline, a u njima su sudjelovala tri počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, pet na području Siska, dvije na području Kutine i jedna na području Petrinje, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U dvije nesreće sudjelovali su alkoholizirani vozači, a od dvojice koji su pobjegli s mjesta nesreće, jedan je naknadno pronađen, a za drugim se još traga.



Stranica