Tri krađe

Prije mjesec dana u Strossmayerovoj ulici u Sisku trojica muškaraca s područja Siska, starih 35, 29 i 21 godinu, su sa vodocrpilišta čiji pogoni nisu

Prije mjesec dana u Strossmayerovoj ulici u Sisku trojica muškaraca s područja Siska, stari 35, 29 i 21 godinu, sa vodocrpilišta čiji pogoni nisu u funkciji, demontirali su i ukrali oko 1 800 kilograma metalnog cjevovoda  te ga prodali u stanici za otkup sekundarnih sirovina. Protiv sve trojice je podnesena kaznena prijava zbog krađe.    

 

Policija u Sisku zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je  prije dva tjedna kod društvenog doma u mjestu Preloščica, Grad Sisak, iz otključanog automobila 40-godišnjeg Siščanina ukrao pojasnu torbicu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i karticama, nakon čega je ukradenim karticama izvršio dvije transakcije. 

 

Kutinska policija zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u petak, 10. prosinca u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, iz školske radionice u srednjoj školi ukrao mobitel. Od vlasnika mobitela, koji štetu procjenjuje na oko 1 100 kuna, zaprimljena je kaznena prijava. 



Stranica