Uhvaćeni kradljivci iz trgovačkih centara

U četvrtak, 9. prosinca oko 21.30 sati policijski službenici Policijske postaje Sisak su u Galdovačkoj ulici u Sisku u kontroli prometa zaustavili osobni automobil daruvarskih

U četvrtak, 9. prosinca oko 21.30 sati policijski službenici Policijske postaje Sisak su u Galdovačkoj ulici u Sisku u kontroli prometa zaustavili osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka u kojem se nalazilo šest osoba s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i to tri djevojke i tri mladića stari od 16 do 28 godina.

Pregledom prtljažnog prostora vozila pronađena je veća količina raznih artikala (meso, keksi, alkohol i drugo) te zbog sumnje da su navedeni predmeti ukradeni svi su uhićeni.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su upravo oni ranije tog dana u jednom trgovačkom centru u Sisku ukrali robe ukupne vrijednosti 1 368 kuna, dok su također u trgovačkom centru u  Petrinji ukrali robe u vrijednosti 1 210 kuna.

Od njih je ukupno oduzeto 140 raznih artikala i vraćeno odgovornim osobama oštećenih trgovačkih centara, a zbog ovih krađa svo šestero počinitelja kazneno je prijavljeno.



Stranica