Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli dan

 

 KRIMINALITET                                                                           

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Petrinje, Novske, Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je šest krađa, po dvije prijetnje i prijevare te po jedno kazneno djelo primanja mita i povrede dužnosti uzdržavanja.

 

JAVNI RED I MIR

Javni red i mir narušen je u jednom slučaju na području Sunje, gdje su se na javnom mjestu verbalno, a potom i fizički sukobila dvojica muškaraca pod utjecajem alkohola od 2,41 i 0,92 promila. U ovom sukobu oni nisu ozlijeđeni, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJ

Proteklog dana policiji nisu prijavljeni slučajevi obiteljskog nasilja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Siska te po jedna na području Kutine i Gline.

U jednoj nesreći na sisačkom području lakše je ozlijeđena jedna osoba, a ostale su nesreće za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

Pod utjecajem alkohola bio je jedan sudionik prometne nesreće s materijalnom štetom u Sisku, kod kojega je izmjerena koncentracija alkohola od 2,05 promila.

Na kutinskom području jedan je sudionik pobjegao s mjesta nesreće, ali je naknadno pronađen.



Stranica