Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.       

Po četiri kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine te po jedno na području Petrinje, Gline i Gvozda.

Počinjene su po četiri teške krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedna krađa, tjelesna ozljeda i protupravna naplata.

 

JAVNI RED I MIR   

Proteklog dana zabilježena su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, počinjena na kutinskom području.

Javni red i mir u dva slučaja narušen je vikom i galamom, dok je po jedan prekršaj počinjen fizičkim napadom te omalovažavanjem i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu.

U narušavanju su sudjelovala dva počinitelja, a jedan od njih, koji je bio pod utjecajem alkohola te je javni red i mir u istom ugostiteljskom objektu narušavao u dva navrata, zadržan je u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u tri slučaja obiteljskih nasilja, od kojih su dva počinjena na području Siska, a jedno na području Petrinje.

U nasilju je sudjelovalo četvero počinitelja koji su bili pod utjecajem alkohola te su zadržani na triježnjenju u prostorijama policije.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća i to pet na području Siska, četiri na području Kutine te po jedna na području Petrinje i Novske. 

U jednoj nesreći lakše je ozlijeđena jedna osoba, dok je u deset prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta.

U dvije prometne nesreće s materijalnom štetom na području Siska i jednoj na području Kutine, pod utjecajem alkohola bila su tri sudionika u koncentracijama između 0,90 i 1,16 promila.

Sudionik jedne nesreće u Sisku pobjegao je s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.



Stranica