Nasilja u obitelji

Slika PU_SiM/vijesti/2010/nasiljeUobitelji.jpg

U petak, 24. prosinca u poslijepodnevnim satima, u obiteljskoj kući u Lekeniku 45-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 2,76 promila verbalno

Foto:  Ilustracija

U petak, 24. prosinca u poslijepodnevnim satima, u obiteljskoj kući u Lekeniku 45-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 2,76 promila verbalno, a potom i fizički napao svog 14-godišnjeg sina, udarivši ga po ruci. Maloljetnik nije zadobio ozljede, a nasilni otac je zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja.

Do otrežnjenja je u prostorijama policije zadržan i alkoholizirani 46-godišnji Siščanin (2,09 promila), a koji je također u petak oko 18.40 sati u obiteljskoj kući vrijeđao 42-godišnju suprugu i 20-godišnjeg sina, da bi potom sina i nekoliko puta odgurnuo.   

Policijski službenici u Novskoj  jučer su uhitili i danas će prekršajnom sudu dovesti 52-godišnjeg muškarca koji je u obiteljskoj kući u Novskoj, u alkoholiziranom stanju od 2,54 promila, verbalno i fizički napao svoju 77-godišnju majku.  

U obiteljskoj kući u Kutini noćas su se oko 1.30 sati verbalno, a potom i fizički sukobile dvije alkoholizirane sestre, 22-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,62 promila i 28-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 2,15 promila. Tijekom fizičkog sukoba ogreble su po licu 10-godišnje dijete, sina starije sestre, koji je zadobio lake tjelesne ozljede. Zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja obje su zadržane u prostorijama policije do otrežnjenja.



Stranica