Sunja: Pucajući se "veselio"

Slika PU_SiM/vijesti/vezivanje.jpg

Sa subote na nedjelju, 1./2. siječnja 2011. godine, ispred Doma kulture na Trgu kralja Tomislava u Sunji, za vrijeme održavanja zabavne večeri, 45-godišnji

Foto: Ilustracija

 

Sa subote na nedjelju, 1./2. siječnja 2011. godine, ispred Doma kulture na Trgu kralja Tomislava u Sunji, za vrijeme održavanja zabavne večeri, 45-godišnji muškarac iz Sunje je iz automatske puške u zrak ispalio više hitaca, ali tom prilikom na sreću nitko nije ozlijeđen.

On je uhićen te je od njega oduzeta automatska puška i 101 komad streljiva, a kriminalističkim istraživanjem i pretragom njegovog stana pronađeno je ukupno 1040 komada streljiva.

Prilikom postupanja policijskih službenika prema njemu, dvojica mladića s područja Sunje stari 22 i 24 godine su naguravali, prijetili i jednog policajca udarili u predjelu glave.

Obojica su uhićeni te će zbog kaznenih djela sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti i prijetnje danas biti dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, dok će 45-godišnjak također biti doveden istražnom sucu zbog kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.



Stranica