Sažetak ostalih događaja

U proteklih 48 satina području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 48 sata.

 

 KRIMINALITET                                                                   

U proteklih 48 sati na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Po četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine i Petrinje, tri na području Siska, po dva na području Novske i Gline, a jedno kazneno djelo počinjeno je na području Sunje.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska, Sunje, Kutine i Petrinje, a u njima je sudjelovalo četvero počinitelja.

  

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u 13 slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji od kojih su četiri počinjena na području Siska, tri na području Petrinje, dva na području Kutine i po jedno na području Gline, Sunje, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

 

 PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola. Dva vozača su pobjegla s mjesta nesreće te je jedan naknadno pronađen, dok se za drugim još traga.



Stranica