Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Hrvatske Kostajnice, dva na području Novske te po jedno na području Petrinje i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je šest narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Petrinje te po jedno na području Siska, Kutine, Topuskog i Hrvatske Kostajnice, a u njima je sudjelovalo 14 počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u pet slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska, Sunje, Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice, a u njima je sudjelovalo sedmero počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 17 prometnih nesreća, sedam na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Sunje, dvije na području Novske te jedna na području Petrinje.

U tri nesreće dvije su osobe (od kojih je jedan vozač motocikla) zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u 14 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica