Zbog nasilničkog ponašanja u obitelji doveden istražnom sucu

Slika PU_SiM/vijesti/vezivanje.jpg

Postupajući po saznanjima dobivenim od Centra za socijalnu skrb o nasilničkom ponašanju 55-godišnjeg muškarca s područja Siska prema ostalim članovima njegove obitelji, policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalistička istraživanja.

Foto:  Ilustracija

Postupajući po saznanjima dobivenim od Centra za socijalnu skrb Sisak o nasilničkom ponašanju 55-godišnjeg muškarca s područja Siska prema ostalim članovima njegove obitelji, policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalistička istraživanja.

Tom je prilikom utvrđeno postojanje osnovane sumnje da se rečeni muškarac unazad više godina nasilno ponašao prema svojoj supruzi, kćerki i dva sina (od kojih je jedan maloljetan) na način da ih je psihički i fizički maltretirao, tukao po tijelu rukama, remenjem i drugim raznim predmetima, od čega su znali imati i tjelesne ozljede. Također im je više puta prijetio da će ih ubiti, zapaliti i slično te ih vrijeđao pogrdnim riječima.

Istraživanjem je tako utvrđeno da je osumnjičeni 55-godišnjak na štetu svih članova svoje obitelji počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, dok je na štetu svog maloljetnog sina počinio i kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe.

On je jučer, 18. siječnja uhićen i uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje od 48 sati.



Stranica