Na pješačkom prijelazu vozilom udario pješaka

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Nesreća se dogodila kada 37-godišnji Siščanin, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, dolaskom do rečenog raskrižja nije smanjio, odnosno prilagodio brzinu kretanja svog vozila, tako da je udario u 15-godišnjaka koji je na pješakom prijelazu prelazio

Foto:  Ilustracija

Jučer, 20. siječnja oko 19.30 sati na raskrižju Petrinjske i Kupske ulice u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je kao pješak ozlijeđen 15-godišnjak s područja Petrinje.

Nesreća se dogodila kada 37-godišnji Siščanin, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, dolaskom do rečenog raskrižja nije smanjio, odnosno prilagodio brzinu kretanja svog vozila, tako da je udario u 15-godišnjaka koji je na pješakom prijelazu prelazio kolnik.

Kod pješaka su u sisačkoj Općoj bolnici na sreću konstatirane samo lakše tjelesne ozljede, a izvršenim alkotestiranjem i jednog i drugog utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola. Vozač osobnog automobila koji je skrivio ovu prometnu nesreću biti će prekršajno prijavljen.

Oba su sudionika nakon nesreće napustila mjesto događaja, tako da je policija o prometnoj nesreći obaviještena od liječnika Opće bolnice u Sisku gdje je 15-godišnjak primljen na liječničku obradu.



Stranica