Požari

Očevidom na mjestu požara koji je izbio jučer u Blatuši, Općina Gvozd, a u kojem je vatra osim trave i niskog raslinja zahvatila i stup visokonaponske mreže, utvrđeno je da je požar izazvao žar iz peći na kruta goriva kojeg je 80-godišnja mještanka bacila nakon čišćenja peći. P

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je pet požara, dva na području Gline te po jedan na području Siska, Gvozda i Općine Donji Kukuruzari. U tri požara nije nastala materijalna šteta.

U požaru suhe trave i niskog raslinja, koji se u noći s ponedjeljka na utorak iz Banskog Grabovca, Grad Petrinja, proširio na područje Vlahovića, Grad Glina, vatra je zahvatila dva drvena stupa niskonaponske mreže, čime je nastala materijalna šteta od tisuću kuna.

Očevidom na mjestu požara koji je izbio jučer u Blatuši, Općina Gvozd, a u kojem je vatra osim trave i niskog raslinja zahvatila i stup visokonaponske mreže, utvrđeno je da je požar izazvao žar iz peći na kruta goriva kojeg je 80-godišnja mještanka bacila nakon čišćenja peći. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Gvozd, a protiv žene će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara biti podnesen optužni prijedlog.



Stranica