Udario ženu na pješačkom prijelazu i teško ju ozlijedio

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Nju je na obilježenom pješačkom prijelazu teretnim automobilom požeških registracijskih oznaka udario 53-godišnji vozač koji je dolaskom do pješačkog prijelaza, krećući se lijevom trakom na kolniku s dvije prometne trake, prošao pored automobila koji je usporavao da bi propustio pješake, no on nije stao već je udario u nesretnu ženu.

Foto:  Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 17. ožujka oko 10 sati u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, teške tjelesne ozljede zadobila je 60-godišnja pješakinja.

Nju je na obilježenom pješačkom prijelazu teretnim automobilom požeških registracijskih oznaka udario 53-godišnji vozač koji je dolaskom do pješačkog prijelaza, krećući se lijevom trakom na kolniku s dvije prometne trake, prošao pored automobila koji je usporavao da bi propustio pješake, no on nije stao već je udario u nesretnu ženu. Ona je prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede u vidu mnogostrukih fraktura.

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola, a policija će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica