Ukradena drva, lovačka puška i slivne rešetke

Sisačka policija zbog krađe traga i za nepoznatim počiniteljem koji je u šumi u mjestu Svinjičko u drugoj polovici veljače ove godine posjekao i ukrao više stabla jasena i hrasta. Od oštećene šumarije Sisak

Sisačka policija zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u šumi u mjestu Svinjičko, Grad Sisak, u drugoj polovici veljače ove godine posjekao i ukrao više stabla jasena i hrasta. Od oštećene šumarije Sisak zaprimljen je odštetni zahtjev iz kojeg je vidljivo da materijalna šteta iznosi 11 430 kuna.

Od 12. do 18. ožujka u mjestu Taborište, Grad Petrinja, nepoznati je počinitelj ušao u otvorenu vikend kuću i s kreveta ukrao lovačku pušku za koju vlasnik, 80-godišnji Petrinjac, ima dozvolu za držanje i nošenje. Od 80-godišnjaka, koji štetu procjenjuje na oko 2 tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a policija traga za puškom i počiniteljem ove krađe. Također, budući Petrinjac pušku nije držao sukladno Zakonu o oružju, on će biti prekršajno prijavljen.

S četvrtka na petak, 17./18. ožujka nepoznati je počinitelj na prilazu za parkiralište sportskog centra u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, ukrao šest slivnih rešetki. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 3 tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.



Stranica