Dvije zlouporabe opojnih droga

Slika PU_SiM/vijesti/2010/marihuana1.jpg

U večernjim satima u petak, 18. ožujka policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga ove Policijske uprave i Policijske postaje Sisak su na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, zatekli dvije djevojke stare 18 i 19 godina,

Foto: Ilustracija

U večernjim satima u petak, 18. ožujka policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga ove Policijske uprave i Policijske postaje Sisak su na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, zatekli dvije djevojke stare 18 i 19 godina, koje su im dragovoljno predale tri paketića s ukupno 7.5 grama marihuane te 49 sjemenki indijske konoplje. Zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga djevojke su kazneno prijavljene.

 

U subotu, 19. ožujka oko 22.30 sati kod garaža u Ulici Tina Ujevića u Sisku, policijski službenici su u konzumaciji jointa zatekli četvoricu Siščana, starih 29, 26 te dvojica 24 godine. Zbog zlouporabe opojnih droga kazneno je prijavljen 29-godišnjak koji je napravio joint  te ga dao ostaloj trojici na konzumaciju, dok je zbog davanja na raspolaganje prostora radi konzumacije kazneno prijavljen i jedan od 24-godišnjaka.



Stranica