Dovršena kriminalistička istraživanja

Sisački policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića starih 14, 17 i 18 godina. Naime, utvrđeno je da su njih trojica tijekom prošlog tjedna u vikend naselju Ižišće u mjestu Stari Brod,

Sisački policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića starih 14, 17 i 18 godina. Naime, utvrđeno je da su njih trojica tijekom prošlog tjedna u vikend naselju Ižišće u mjestu Stari Brod, općina Lekenik, iz dvorišta i otključane šupe 60-godišnje vlasnice ukrali odjavljen i neispravan osobni automobil marke Renault, motornu pilu, građevinska kolica i dimilicu za košnice pčela. Svi ukradeni predmeti su kod njih pronađeni te oduzeti, osim  automobila kojeg su prodali trećoj osobi koja ga je potom preprodala poduzeću za otkup sekundarnih sirovina. Zbog ove krađe sva trojica su kazneno prijavljeni.

Zbog teške krađe glinski policajci su kazneno prijavili dvojicu 20-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka, svi s područja Gline. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su njih trojica sredinom studenog prošle godine u Dvorskoj ulici u Glini provali ulazna vrata skladišta poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, i u unutrašnjosti sa zidova isjekli, skinuli i ukrali oko 300 metara bakrenih cijevi promjera 15 milimetara, vrijednosti oko 10 tisuća kuna. 



Stranica