Krađe zaštitne ograde, čamca i priključnog stroja

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Dvor podnijeli su zbog krađe kaznenu prijavu protiv 26-godišnjaka s područja Dvora koji je od 1. prosinca 2010. godine do 22. ožujka 2011. godine, u mjestu Komora

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Dvor podnijeli su zbog krađe kaznenu prijavu protiv 26-godišnjaka s područja Dvora koji je od 1. prosinca 2010. godine do 22. ožujka 2011. godine, u mjestu Komora, općina Dvor, pored ceste demontirao i ukrao osam metara metalne zaštitne ograde (branika) te ju potom odnio kod svoje kuće u mjesto Rujevac. Ograda je od njega oduzeta, a od oštećenog poduzeća zaprimljen je odštetni zahtjev iz kojeg je vidljivo da materijalna šteta iznosi 3 224 kune.

Petrinjskoj policiji prijavljena je krađa PVC čamca kojeg je nepoznati počinitelj u protekla četiri dana ukrao s obale rijeke Kupe u Zagrebačkoj ulici u Petrinji, pritom oštetivši 30-godišnjeg vlasnika za oko 5 tisuća kuna.   

Nepoznati je počinitelj od 14. do 22. ožujka u Frankopanskoj ulici u Glini, iz dvorišta obiteljske kuće ukrao traktorski priključni stroj za piljenje drva. Od 58-godišnjeg vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 3 tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.  



Stranica