Gvozd: Krađa sadnica i pokušaj krađe starih štednjaka

Od petka, 25. ožujka do subote, 26. ožujka u voćnjaku u mjestu Čremušnica, Općina Gvozd, nepoznati je počinitelj iz zemlje iščupao i ukrao 40 jednogodišnjih sadnica jabuke. Šteta se procjenjuje na oko 4 tisuće kuna, a od odgovorne osobe oštećene poljoprivredne zadruge zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te se traga za počiniteljem

Od petka, 25. ožujka do subote, 26. ožujka u voćnjaku u mjestu Čremušnica, Općina Gvozd, nepoznati je počinitelj iz zemlje iščupao i ukrao 40 jednogodišnjih sadnica jabuke. Šteta se procjenjuje na oko 4 tisuće kuna, a od odgovorne osobe oštećene poljoprivredne zadruge zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te se traga za počiniteljem.

Policijski službenici Policijske postaje Gvozd u petak, 25. ožujka u krađi su zatekli dvojicu muškaraca s područja Karlovca, starih 44 i 28 godina, koji su iskoristili dužu odsutnost vlasnika privatnog posjeda u mjestu Šljivovac i iz dvorišta iznijeli tri stara hrđava štednjaka na kruta goriva te ih pripremili za utovar na teretno vozilo, no u namjeri odvoženja spriječeni su dolaskom policajaca. Ukradeni štednjaci su oduzeti i vraćeni osobi koja vodi brigu o imanju, a dolaskom stvarnog vlasnika biti će mu uručeni podaci o počinitelju radi eventualnog podnošenja privatne tužbe, pošto se materijalna šteta počinjena ovom krađom procjenjuje na oko 100 kuna.



Stranica