Rezultati provedene akcije na brzinu

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Tijekom provođenja ove akcije policijski službenici utvrdili su 86 prometnih prekršaja, od kojih se 67 odnosilo na ciljane prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila

Foto:  Ilustracija

U petak, 25. ožujka od 19 do 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja.

Tijekom provođenja ove akcije policijski službenici utvrdili su 86 prometnih prekršaja, od kojih se 67 odnosilo na ciljane prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila.

Na području Siska evidentirano je najviše prekršaja i to 40, potom na području Kutine 11, na području Novske pet, na području Gline četiri, na području Petrinje tri te po dva prekršaja na području Gvozda i Dvora, dok na području Sunje i Hrvatske Kostajnice ovi prometni prekršaji nisu evidentirani.

Prema dobnim skupinama najviše počinitelja ciljanih prekršaja, njih deset, bili su vozači u dobnoj skupini od 25 do 30 godina, potom osam vozača u dobnoj skupini od 31 do 40 godina, sedam vozača u dobnoj skupini od 41 do 50 godina, četiri vozača su bila starija od 50 godina, tri su bila u dobnoj skupini od 18 do 24 godine, dok vozači starosti do 18 godina nisu evidentirani. U ovoj dobnoj strukturi nedostaju počinitelji koji su snimljeni uređajem „Multanova“ te nisu zaustavljeni.



Stranica