Požari

Očevidom na mjestu požara koji je na osobnom automobilu izbio u nedjelju, 10. travnja oko 22 sata u dvorištu obiteljske kuće u Brdovitoj ulici u Kutini, a u kojem su izgorjeli svi prednji gorivi dijelovi automobila, utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama

Očevidom na mjestu požara koji je na osobnom automobilu izbio u nedjelju, 10. travnja oko 22 sata u dvorištu obiteljske kuće u Brdovitoj ulici u Kutini, a u kojem su izgorjeli svi prednji gorivi dijelovi automobila, utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama elektropokretača (alnaser). Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, a policija je o događaju podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

 

Jučer, 11. travnja oko 16 sati u Donjim Cerovljanima, općina Hrvatska Dubica, izbio je požar u kojem je izgorjela drvena konstrukcija nadstrešnice te kompletno drveno krovište štale. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Hrvatska Dubica, a očevidom je utvrđeno da je uzrok požara vanjski izvor topline od kojeg su se zapalile jedna i pol roto-bala sijena, koje su se nalazile ispod nadstrešnice, odakle se vatra proširila na cijelu nadstrešnicu i štalu. Nastala šteta se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, a policija je o događaju podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.



Stranica