Sisak: Otkriveni kradljivci aluminijskih ploča

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalistička istraživanja nad sedmero Siščana starih od 24 do 39 godina, za koje se osnovano sumnja da su od početka ožujka do 8. travnja u Ulici M. Cvetkovića u Sisku, s hale poduzeća koje svoje sjedište ima u Drnišu, demontirali i ukrali ukupno 107 aluminijskih ploča raznih dimenzija, oštetivši to

Foto:  Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalistička istraživanja nad sedmero Siščana starih od 24 do 39 godina, za koje se osnovano sumnja da su od početka ožujka do 8. travnja u Ulici M. Cvetkovića u Sisku, s hale poduzeća koje svoje sjedište ima u Drnišu, demontirali i ukrali ukupno 107 aluminijskih ploča raznih dimenzija, oštetivši to poduzeće za oko 50 tisuća kuna.

Desetak ploča jedan od počinitelja je stavio na krov svoje kuće, dok su 97 prodali 28-godišnjem Siščaninu, iako je on znao da su te ploče ukradene.

Od obojice su ploče oduzete te je protiv svih kradljivaca podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, dok je 28-godišnjak kazneno prijavljen zbog prikrivanja.



Stranica