Iz kioska ukradene cigarete, a iz dvorišta skuter

Policijski službenici Policijske postaje Kutina su u noći s ponedjeljka na utorak, 18./19. travnja, prilikom patrole gradom u Školskoj ulici u Kutini uočili provaljen kiosk. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj te noći provalio vrata kioska iz kojeg je ukrao oko tisuću kutija raznih cigareta i neutvrđeni broj pakovanja duhana.

Policijski službenici Policijske postaje Kutina su u noći s ponedjeljka na utorak, 18./19. travnja, prilikom patrole gradom u Školskoj ulici u Kutini uočili provaljen kiosk. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj te noći provalio vrata kioska iz kojeg je ukrao oko tisuću kutija raznih cigareta i neutvrđeni broj pakovanja duhana. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 19 i pol tisuća kuna, a kutinska policija traga za počiniteljem ove teške krađe.

 

Jučer, 19. travnja između 20 i 21 sat nepoznati je počinitelj u mjestu Sela, Grad Sisak, iz dvorišta ukrao skuter vlasništvo 45-godišnjeg muškarca, a koji je bio nezaključan i s originalnim ključem u kontakt bravici. Od oštećenog, koji materijalnu štetu procjenjuje na oko 15 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te se poduzimaju daljnje mjere traganja za počiniteljem i ukradenim skuterom.



Stranica