Dovršena kriminalistička istraživanja zbog teških krađa

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i 16-godišnjakom s područja Garešnice, policijski službenici Policijske postaje Kutina utvrdili su da su njih dvojica krajem ožujka na parkiralištu u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Kutini provalili u spremnik

Foto:  Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i 16-godišnjakom s područja Garešnice, policijski službenici Policijske postaje Kutina utvrdili su da su njih dvojica krajem ožujka na parkiralištu u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Kutini provalili u spremnik teretnog automobila 37-godišnjeg vlasnika te istočili i ukrali oko 100 litara goriva. Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da su također njih dvojica zajedno s 19-godišnjakom sredinom rujna prošle godine u Slavonskoj ulici u Kutini provalili vrata skladišta jednog poduzeća i ukrali tri koluta bakrene užadi težine oko 150 kg, vrijednosti oko 6 tisuća kuna. Zbog ovih teških krađa svi su kazneno prijavljeni. 

 

Policijski službenici Policijske postaje Kutina dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Čazme i 22-godišnjakom iz Križa za koje se osnovano sumnja da su u prvoj polovici travnja u mjestu Katoličko Selišće, općina Velika Ludina, provalili u pet vikend kuća te iz nekih ukrali foto aparat, dalekozor, tranzistor i kosilicu tzv. flaksericu, dok su u neke vikendice samo provalili, ali nisu ništa ukrali. Ukradeni predmeti su od njih oduzeti te su zbog ovih teških krađa obojica kazneno prijavljena. 



Stranica