Iz ilegalnog oružja pucao na javnom mjestu

Slika PU_SiM/vijesti/2010/ktdanidragpredoru/glavna1.jpg

Jučer, 25. travnja oko jedan sat iza ponoći u mjestu Svračica, Grad Glina, 52-godišnji muškarac je u dvorištu svog poznanika iz poluautomatske puške, koju nedozvoljeno posjeduje, u zrak ispalio tri hica.

Foto:  Ilustracija

Jučer, 25. travnja oko jedan sat iza ponoći u mjestu Svračica, Grad Glina, 52-godišnji muškarac je u dvorištu svog poznanika iz poluautomatske puške, koju nezakonito posjeduje, u zrak ispalio tri hica.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja puška je od njega oduzeta, a provedenim kriminalističkim istraživanjem nad ovim 52-godišnjakom utvrđeno je da u kući gdje boravi u mjestu Bojna, Grad Glina, još nedozvoljeno posjeduje i pušku ručne izrade te četiri patrone, što je također od njega oduzeto.

Glinska je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari te optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju, a prekršajno je prijavljen i po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira jer je neovlašteno pucao na javnom mjestu.



Stranica