Sažetak ostalih događaja

Tijekom produženog uskrsnog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 28 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Tijekom produženog uskrsnog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 28 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Deset kaznenih djela počinjeno je na području Siska, osam na području Kutine, po četiri na području Novske i Gline te po jedno na području Petrinje i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je 15 narušavanja javnog reda i mira, od kojih osam na području Siska, tri na području Kutine te po jedno na području Sunje, Petrinje, Hrvatske Kostajnice i Gline, za što je prijavljeno 28 počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u sedam slučajeva obiteljskih nasilja, od kojih su tri počinjena na području Novske te po jedno na području Hrvatske Kostajnice, Sunje, Kutine i Gvozda, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 13 prometnih nesreća i to šest na području Kutine, tri na području Petrinje, dvije na području Siska te po jedna na području Novske i Gline.

U dvije prometne nesreće lakše su ozlijeđene tri osobe, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica