Nakon svađe namjerno ga udario automobilom

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopoldesna.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 61-godišnjim Kutinčaninom policijski službenici Policijske postaje Kutina su utvrdili da je on u utorak, 26. travnja na ulici u Kompator brdu 

Foto: Ilustracija 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 61-godišnjim Kutinčaninom policijski službenici Policijske postaje Kutina  su utvrdili da je on u utorak, 26. travnja na ulici u Kompator brdu u mjestu Mikleuška, Grad Kutina, prednjim dijelom svog osobnog automobila kutinskih registracijskih oznaka namjerno udario u 45-godišnjeg mještanina pritom ga odbacivši u odvodni kanal.

Mještanin je srećom zadobio samo lakše tjelesne ozljede, a na vozilu je oštećeno prednje desno svjetlo.

Navedenom događaju je prethodio verbalni sukob 61-godišnjaka i njegove 59-godišnje supruge s 45-godišnjakom i njegovom 39-godišnjom suprugom prilikom kojeg je 45-godišnjak dva puta nogom u stražnjicu udario 59-godišnjakinju te ju šibom, koju joj je prethodno oteo iz ruku, udario po leđima.  

Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda Kutinčanin je kazneno prijavljen, dok će oba para biti prekršajno prijavljena po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica