Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET  

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji.

Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, sedam na području Kutine, četiri na području Petrinje, tri na području Novske, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Sunje, Dvora i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je osam narušavanja javnog reda i mira, četiri počinjena na području Siska, dva na području Novske i po jedno na području Petrinje i Dvora, a u njima je sudjelovalo 11 počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, četiri na području Siska i po jednom na području Petrinje i Dvora, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile 24 prometne nesreće, devet na području Siska, šest na području Kutine, tri na području Petrinje, dvije na području Novske, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Gline, Sunje, Hrvatske Kostajnice i Dvora.

U sedam nesreća s ozlijeđenim osobama dvije su osobe teško ozlijeđene, od kojih je jedan vozač mopeda, a sedam osoba, među kojima je jedan biciklist, lakše je ozlijeđeno. U 17 nesreća je nastala samo materijalna šteta.



Stranica