Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Kutine te po jedno na području Novske i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena u Kutini, a u njima je sudjelovalo dvoje počinitelja, od kojih jedan alkoholizirani.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska i Novske, a u njima je sudjelovalo troje počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, dvije na području Novske te po jedna na području Siska, Petrinje, Kutine i Gvozda.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama dvije su osobe teže, a dvije su lakše ozlijeđene, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.

Teže su ozlijeđeni vozač mopeda i bicikla, a lakše tjelesne ozljede zadobilo je dvoje djece, od kojih je jedno upravljalo biciklom, a drugo sudjelovalo u prometu kao pješak.



Stranica