Dvjema pretragama pronađena nezakonita ubojita sredstva

Slika PU_SiM/vijesti/2010/ktdanidragpredoru/glavna1.jpg

Zbog sumnje u nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, policijski službenici Policijske postaje Sisak su po sudskom nalogu obavili pretragu stana u Sisku koji koristi 34-godišnjak s prijavljenim prebivalištem u Zadru. Pretragom je pronađena i oduzeta automatska puška s dva pripadajuća spremnika, 179 komada raznog streljiva te deset ručnih bombi. Nakon provedenog kriminalističkog

Foto:  Ilustracija

Zbog sumnje u nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, policijski službenici Policijske postaje Sisak su po sudskom nalogu obavili pretragu stana u Sisku koji koristi 34-godišnjak s prijavljenim prebivalištem u Zadru. Pretragom je pronađena i oduzeta automatska puška s dva pripadajuća spremnika, 179 komada raznog streljiva te deset ručnih bombi. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja on je kazneno prijavljen.

 

Kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih sredstava podnesena je i protiv 58-godišnjeg muškarca s područja općine Popovača u čijoj je kući u Gornjoj Gračenici također pronađeno oružje. Tako je pretragom njegove kuće pronađena i oduzeta ručno izrađena kubura, ručno izrađena naprava u obliku cijevi s mehanizmom za ispaljivanje malokalibarskog streljiva te sedam patrona.



Stranica