Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 30 kaznenih djela, od kojih su 16 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 30 kaznenih djela, od kojih su 16 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je 18 kaznenih djela, na području Kutine sedam, na području Novske tri, dok je po jedno kazneno djelo počinjeno na području Hrvatske Kostajnice i Dvora.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je osam narušavanja javnog reda i mira, tri na području Siska te po jedno na području Sunje, Kutine, Novske, Petrinje i Gvozda, a u njima je sudjelovalo 12 počinitelja, od kojih devet pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva na području Kutine te u po jednom na području Petrinje i Gline, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 16 prometnih nesreća, sedam na području Siska, šest na području Kutine, dvije na području Petrinje i jedna na području Hrvatske Kostajnice.

U pet nesreća s ozlijeđenim osobama dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život (biciklist i vozač mopeda), a četiri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta.         



Stranica