Provale i krađe iz trgovine i obiteljskih kuća

U noći s utorka na srijedu, 31. svibnja/1. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovitom robom u Zagrebačkoj ulici u Lekeniku i ukrao 144 šteke cigareta. Materijalna šteta je procijenjena na 25 tisuća kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe te policija traga za njim

U noći s utorka na srijedu, 31. svibnja/1. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovitom robom u Zagrebačkoj ulici u Lekeniku i ukrao 144 šteke cigareta. Materijalna šteta je procijenjena na 25 tisuća kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe te policija traga za njim.

Teška krađa zabilježena je i u Kutini gdje je od 30. svibnja do 1. lipnja provaljeno u obiteljsku kuću odakle je nepoznati počinitelj demontirao i ukrao dva plinska bojlera. U istom vremenu provaljeno je i u kuću na području Novske iz koje su ukradena dva kuhinjska elementa, dvije stolice te mješalica za kadu.

U proteklih desetak dana provaljeno je i u kuću u Sisku iz koje je ukraden komad nakita male materijalne vrijednosti, dok je tijekom mjeseca svibnja u mjestu Bročice, grad Novska, nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće 28-godišnjeg mještanina ukrao zlatnu ogrlicu i narukvicu, čime vlasnik procjenjuje da je oštećen za oko 2 900 kuna. Policija u Novskoj od njega je zaprimila kaznenu prijavu zbog krađe te traga za počiniteljem.



Stranica