Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Gvozda te po jedno na području Petrinje, Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR 

Narušavanja javnog reda i mira proteklog dana nisu zabilježena.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Siska. Naime, muškarac koji je pod utjecajem alkohola od 2,71 promila verbalno i fizički napao suprugu u nazočnosti djeteta, uhićen je i doveden na prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, četiri na području Siska, dvije na području Hrvatske Kostajnice i jedna na području Novske.

U tri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba (76-godišnji biciklist) zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta.



Stranica