Dva slučaja zlouporabe opojnih droga

Slika PU_SiM/vijesti/2010/marihuana.jpg

Po nalogu za pretragu policijski službenici Policijske postaje Kutina su jučer, 6. lipnja pretražili kuću i osobni automobil 24-godišnjeg Kutinčanina i tom prilikom u kući pronašli dvije sadnice cannabis – biljke, visoke oko 25 cm. Sadnice su oduzete, a 24-godišnjak je kazneno prijavljen zbog zlouporabe opojnih droga.

Foto:  Ilustracija

Po nalogu za pretragu policijski službenici Policijske postaje Kutina su jučer, 6. lipnja pretražili kuću i osobni automobil 24-godišnjeg Kutinčanina i tom prilikom u kući pronašli dvije sadnice biljke cannabis, visoke oko 25 cm. Sadnice su oduzete, a 24-godišnjak je kazneno prijavljen zbog zlouporabe opojnih droga.

Također jučer na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Jasenovac, na izlazu iz RH, osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka pristupio je 56-godišnji Zagrepčanin. Graničnom kontrolom kod njega je pronađeno sedam tableta koje se nalaze na popisu droga, a za koje on nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju. Tablete su od njega oduzete te je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga prekršajno prijavljen.



Stranica