Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Siska te po jedno na području Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira i to dva na području Kutine te po jedno na području Novske i Petrinje. U ovim narušavanjima javnog reda i mira sudjelovalo je šest počinitelja, od kojih su dva bila pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u četiri slučaja obiteljskih nasilja, od kojih su dva počinjena na području Kutine te po jedno na području Sunje i Petrinje. U nasilju je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih su dva bila pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće od kojih dvije na području Petrinje te po jedna na području Siska i Kutine.

U jednoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije osobe, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.



Stranica