Prometna učilica: Među najboljima učenici iz Topuskog

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Edukacija_bicikli/Učilica1.jpg

Tih petero učenika se za iskazano znanje u poznavanju prometne kulture i prometnih propisa našlo među najboljima na državnom natjecanju u sklopu „Prometne učilice“.

Foto: PP Gvozd          

  

U Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Topuskom su u srijedu, 15. lipnja prilikom obilježavanja Dana škole, ispred Policijske uprave sisačko-moslavačke policijski službenici Policijske postaje Gvozd predvođeni načelnikom Marijanom Brnadom, petorici učenika uručili nagrade.

Tih petero učenika se za iskazano znanje u poznavanju prometne kulture i prometnih propisa našlo među najboljima na državnom natjecanju u sklopu Prometne učilice, a koje se provodilo putem interneta od 1. ožujka do 6. svibnja.

 

Tako su Alen Kapac - 2.A i Ivan Kapac – 4.A dobili bicikle TORPADO STORM + kacige, dok su Roko Zimonja – 4.A, Luka Plemenčić – 4.A i Igor Radičanin – 4.A dobili utješne nagrade odnosno CD rom „Školska učilica“.

Prometna učilica, koju je organiziralo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa i tvrtkom Markottel iz Zagreba te uz podršku Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, kao i natjecanja u sklopu nje, provode se kako bi se na još jedan način utjecalo na smanjenje stradavanja djece i mladih u prometnim nesrećama i pridonijelo povećanju prometne kulture.



Stranica