Dvije krađe i jedna teška krađa

Policija u Novskoj zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 10. svibnja do 17. lipnja između Novske i mjesta Borovac, na dionici pruge Okučani-Novska, s 104 stupa i tri

Policija u Novskoj zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 10. svibnja do 17. lipnja između Novske i mjesta Borovac, na dionici pruge Okučani-Novska, s 104 stupa i tri međukolosječna mjesta presjekao i ukrao oko 350 metara bakrenog užeta, pritom oštetivši Hrvatske željeznice za oko 20 tisuća kuna.  

Zbog krađe za nepoznatim počiniteljem intenzivno tragaju i policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica. Naime, tijekom vikenda nepoznati je počinitelj na polju u mjestu Lovča, grad Hrvatska Kostajnica, ukrao 31 košnicu sa pčelama pritom oštetivši 32-godišnji vlasnika za oko 30 tisuća kuna. 

S petka na subotu, 17./18. lipnja u Matoševoj ulici u Kutini, nepoznati je počinitelj razvalio lokot zamrzivača sa sladoledom i ukrao 37 sladoleda. Po izjavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća šteta iznosi oko 250 kuna, a kutinski su policajci protiv počinitelja podnijeli kaznenu prijavu zbog teške krađe te tragaju za njim.



Stranica