Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, pet na području Siska, četiri na području Novske, dva na području Sunje, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je šest narušavanja javnog reda i mira, po dva na području Kutine i Petrinje te po jedno na području Siska i Dvora, a u njima je sudjelovalo devet počinitelja, od kojih pet pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Sunje te po jednom na području Dvora i Gvozda, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća, po tri na području Kutine i Petrinje, po dvije na području Siska i Novske te jedna na području Gline.

U tri nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta.

U nesrećama su lakše ozlijeđeni vozač motocikla i 16-godišnja biciklistica, a u nesrećama u kojima je nastala samo materijalna šteta također je sudjelovala biciklistica.



Stranica